Het verhaal

Het verhaal

Het Slimste Dorp van Friesland is een verhaal van verbinding.

Verbinding met de omgeving en mensen. Het Slimste Dorp van Friesland is het verhaal van dorpen die de verbinding vinden binnen het eigen dorp, in de eigen regio en die de verbinding vinden met een quizcompetitie die uniek is in Nederland, en speciaal voor Friesland op maat gemaakt wordt. Dat maakt het Slimste Dorp van Friesland zo’n fantastisch evenement voor Tim Weidenaar en Justin van Vliet om iedere editie weer vol passie aan te werken.

Voor de twee mannen – opgegroeid in Birdaard en Sint Annaparochie, maar geboren op de Filipijnen en in Rotterdam – is het ook een verhaal van verbinding. De verbinding met Friesland, de verbinding met elkaar en boven alles is verbinding de reden van beide heren om het Slimste Dorp te organiseren. In alle mogelijke vormen zijn mensen wel eens de verbinding kwijt met hun omgeving. In eigen dorp, in het klaslokaal, tussen culturen, of waar dan ook.

Met het Slimste Dorp van Friesland verhelpen zij geen van deze problemen, maar hiermee willen zij wel zorgen voor een klein beetje meer verbinding. Tim Weidenaar en Justin van Vliet hebben samen Quizjemee, maar zijn daarnaast ook actief in het welzijnswerk en in de teambuilding en teamontwikkelingswereld, en werken dus voor het Slimste Dorp samen om Friesland een stukje mooier te maken door een combinatie van competitie, plezier en ondernemerschap!

Verbinding met elkaar – ferbining mei elkoar